«La recepta de la Mercè»: truita d'espàrrecs i múrgoles

Aprèn a preparar aquest deliciós (i senzill) plat de primavera

Publicat el 17 d’abril de 2020 a les 10:00
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UAMJGYZetNI[/youtube]
Els ous són un aliment molt saludable, que sempre tenim a casa i a més es mantenen durant molt de temps. Us recomanem que no els guardeu a la nevera, a no ser que habitualment faci molta calor a dins de la cuina.

L'abril i el maig són el moment àlgid de la temporada d'espàrrecs i la rabassola (múrgola) és el primer bolet de primavera que trobem al Montseny, però les podem substituir per d'altres bolets que puguem tenir congelats, frescos o en conserva.

[playbuzz]
 
[/playbuzz]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UBH9BIwMX18[/youtube]
[noticiadiari]2/200476[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200367[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200080[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199820[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200225[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199756[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199359[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199259[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199108[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198572[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199022[/noticiadiari]