«La recepta de la Mercè»: sopa de farigola i ceba

Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta un deliciós plat de rebost ideal per fer durant el confinament

Publicat el 29 de març de 2020 a les 09:00
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ODsshvP3gVk[/youtube]
Una sopa de farigola i ceba és la protagonista de la primera recepta que ens apropa Mercè Brunés, de la Masia El Folló de Tagamanent (Vallès Oriental), per cuinar en temps de coronavirus.

Aquells ingredients que hem descobert durant el confinament als nostres rebosts poden servir-nos gràcies a aquest espai, que compartirà receptes originals per fer en família tres cops per setmana (dilluns dimecres i divendres). En aquest cas, el plat es pot elaborar de formes diferents, amb diversos graus de dificultat i temps. Així es fa una bona sopa de farigola i ceba:

[playbuzz]
 

[/playbuzz]
[noticiadiari]2/199108[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198572[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199022[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198648[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198469[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198615[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198064[/noticiadiari]