«La recepta de la Mercè»: patates ratte a l'estil mediterrani

Després d'haver buidat el rebost, Mercè Brunés ens ensenya a preparar un plat més gurmet

Publicat el 20 d’abril de 2020 a les 10:00
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UJfBzasCw1I[/youtube]
És probable que amb les receptes anteriors tingueu els rebosts força buits, així que aprofitem el moment per posar-nos una mica més exquisits.

Mercè Brunés, de la Masia el Folló (Tagamanent) ens ensenya avui a preparar un plat gurmet: patates ratte a l'estil mediterrani. A més, la xef ens deixa un consell d'allò més útil al final per reconvertir les sobres en un nou àpat deliciós. Bon profit!

[playbuzz]
 
[/playbuzz]

[noticiadiari]2/200642[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200476[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200367[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200080[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199820[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/200225[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199756[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199359[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199259[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199108[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198572[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199022[/noticiadiari]