«La recepta de la Mercè»: muffins i crema catalana vegana

Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens proposa unes postres perfectes per preparar en família

Publicat el 01 d’abril de 2020 a les 11:00
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xpO9ANiPYyQ[/youtube]
Avui reduïm el confinament de la família a la cuina amb unes postres ideals per preparar amb nens. Mercè Brunés, de la Masia el Folló de Tagamanent (Vallès Oriental), ens ensenya a fer uns muffins i una crema catalana vegana per llepar-nos els dits.

Després de la sopa de farigola i ceba de divendres passat, la Mercè continua amb la seva sèrie de receptes originals i ideals pel confinament amb els muffins i la crema catalana vegana. Aquest és el procediment per aconseguir que aquestes postres et quedin (gairebé) tan bones com a ella:

[playbuzz]
 
[/playbuzz]

[playbuzz]
 
[/playbuzz]

[noticiadiari]2/199259[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199108[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
​[noticiadiari]2/198572[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199022[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198648[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198469[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198615[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/198064[/noticiadiari]