«La recepta de la Mercè»: borregos

Mercè Brunés, de la Masia el Folló, ens presenta una recepta de pa, una de les seves especialitats

Publicat el 03 d’abril de 2020 a les 12:00
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=slX3Ctlv12I[/youtube]
Molt millor fer-se el pa que haver d'anar-lo a comprar. I més actualment, oi? Ja veureu com un cop hi agafeu pràctica us acabareu fent habitualment vosaltres el pa! Avui us proposem un pa molt ric i nutritiu: els borregos.
 
Aquest és un menjar boníssim que pot servir per moltes coses, com ara esmorzar amb melmelada o embotits. És un pa per a fer contrastos: el podem untar amb foie o bé pot servir de base de canapès. A més, aquesta és una altra recepta ideal per fer amb les nenes i nens. Així es fa:

[playbuzz]
 
[/playbuzz]

[noticiadiari]2/199359[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199259[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199108[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/197029[/noticiadiari]
​[noticiadiari]2/198572[/noticiadiari]
[noticiadiari]2/199022[/noticiadiari]