19
de febrer
de
2019, 16:30
L'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal fa temps que està treballant per convertir el Mercat Municipal en un espai ecosostenible. És per aquesta raó que avui s'ha posat en marxa la campanya Ser ecosostenible té premi.
L'objectiu d'aquesta iniciativa és que aquells clients i clientes que estiguin interessats a responsabilitzar-se amb el medi ambient comprin amb envasos, com ara carmanyoles, pots de vidre, bosses del pa, etc.
Les persones que vulguin participar han de recollir un carnet a la parada de la Polleria Beli-Juanito, el qual compta amb 15 caselles, 3 de cada activitat (aviram, carnisseria, peixateria, fruiteria i altres). Cada vegada que el client faci una compra complint amb aquests requisits, podrà demanar al paradista que li posi un segell. Un cop el carnet estigui emplenat, el podrà retornar a la Polleria Beli-Juanito i passar a recollir un premi que estarà relacionat amb la sostenibilitat.
A banda d'aquesta campanya, aquest equipament també ha elaborat un Menú d'hivern amb productes variats de temporada i equilibrats per ajudar als rubinencs i rubinenques a mantenir una vida i alimentació saludable. Es tracta d'un menú ideat per la dietista i naturòpata Isabel Quesada, del Centre Isara.