Els treballadors seran indemnitzats amb 45 dies de salari per any treballat amb un topall màxim de 26 mensualitats, un acord que està molt per sobre de les indemnitzacions legalment previstes per als acomiadaments que es consideren sense causa. Durant sis mesos, Ipagsa contractarà un servei extern de formació, acompanyament i assessorament que faciliti als treballadors la recol·locació en altres ocupacions.
Josep Pérez, advocat de Col·lectiu Ronda que ha assessorat la plantilla en aquest procés, ha celebrat que es plantegi "una solució econòmica acceptable" per als treballadors d'Ipagsa, tot i que no ha deixat de recordar que es tracta d'un "nou tancament industrial d'una empresa que era perfectament viable", i ha alertat que són moltes les empreses catalanes "abocades al tancament i a la pèrdua de llocs de treball després de ser adquirides per empreses multinacionals", que l'únic que fan és adquirir "quotes de mercat, carteres de clients i tecnologies desenvolupades a casa nostra" per al seu propi benefici i afecten "dràsticament" el nostre teixit industrial.
El lletrat assegura que la situació és permesa per l'excessiva "laxitud de la legislació laboral posterior a 2012", per la qual cosa ha reclamat "urgentment" la derogació de la reforma laboral per evitar més casos com el d'Ipagsa.
Els treballadors d'Ipagsa havien convocat una vaga indefinida per al 18 de juny, però la van ajornar in extremis després d'aconseguir establir un diàleg amb la direcció de l'empresa, que finalment ha acabat amb aquest acord.

La nau d'Ipagsa a Rubí Foto: Marta Casas