Aquest dissabte, a partir de les 21 h, el barri d'El Pinar celebra un sopar popular a base d'harira, una sopa típica del Marroc elaborada a base de carn, tomàquet i llegum que pel seu alt valor nutritiu resulta idònia per trencar el dejuni del Ramadà. El plat se servirà acompanyat de dàtils, chebakia, briwat i Rghifa, tot plats tradicionals del Marroc, i l'activitat comptarà amb una explicació sobre el Ramadà, els seus costums, motius i objectius.
Es tracta d'una iniciativa d'un grup de dones del barri amb la intenció d'aprofitar la celebració del Ramadà per part de la comunitat musulmana i obrir el sopar de dejuni de dissabte a la ciutadania per donar a conèixer aquesta tradició.
Des del divendres 17 i durant tot el dissabte es prepararan tots els plats que hauran de ser servits el diumenge a la nit.
El sopar tindrà lloc a la plaça de davant del Centre Cívic La Cruïlla i tot seguit podrem disfrutar de l'actuació d'una orquestra de música tradicional que animarà la trobada.
Aquesta proposta, que compta amb la col·laboració d'altres entitats del barri i del consistori, s'emmarca en la iniciativa de transformació urbana i cohesió social Fem Barri.
El Pinar organitza un sopar popular a base de menjar àrab
La ciutadania del barri d'El Pinar prepararà una harira aquest dissabte
Ara a portada
Publicat el 16 de maig de 2019 a les 17:00
Et pot interessar
-
Cultura i mitjans Rubí convertirà en zona residencial l’antiga planta de Cremalleres
-
Cultura i mitjans L'Ateneu de Rubí programa una primavera plena d'activitats culturals
-
Cultura i mitjans Rubí inaugura la Taula de Participació de les Dones
-
Cultura i mitjans La biblioteca de Rubí celebra un concurs de punts de llibre dedicat a les glaceres